Dags att gå på salong!

Posted on March 6, 2016
Filed Under Salonger | 2 Comments

8 mars: Öppna gränser

Just nu pågår den största flyktingkatastrofen sedan andra världskriget. Många flyr ifrån krigshärjade länder. Detta reser många frågor om medmänsklighet och om etik och människosyn. Har vi en moralisk skyldighet att hjälpa dessa människor? Hur ska ansvaret fördelas? Vem bär egentligen ansvaret för människor som flyr när länder misslyckas med att skydda sina medborgares rättigheter? Har stater överhuvudtaget rätten att vägra skydd åt människor på flykt eller att sätta upp gränskontroller? I denna salong kommer vi att diskutera dessa och andra frågor om migration och om öppenhet.

Med Sara & William.

Salongen går av stapeln i biblioteket i Kista Galleria — välkomna!

Comments

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/b/filosofigruppen.se/httpd.www/sherpa/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Responses to “Dags att gå på salong!”

 1. Felix Strandberg on September 18th, 2016 9:12 pm

  Hej

  Var och när startar salongerna i höst?

  Vänligen Felix

 2. Niklas on September 24th, 2016 9:34 am

  Hej Felix,

  Tack för din fråga, och ursäkta vår avsaknad av information (liksom vårt sena svar här). Det kommer tyvärr inte bli någon salong på stadsbiblioteket under hösten. Vi har inte riktigt bestämt oss för i vilken form salongerna ska återupptas nästa år, men lovar återkomma genast vi har mer information att komma med.

  Vänligen,
  Niklas

Leave a Reply